Koniec veľkej lásky

pridal kara 3.6.2018 o 19:45


Sofia Richie sa rozišla so Scottom Disickom.

Keď som si takto pred týždňom čítala Lilinkin článok o Scottovi a Sofii, mala som zrejme nejaké rozhádzané hormóny, lebo som sa normálne začala na chvíľu zamýšľať nad tým, či nás ešte náhodou všetkých neprekvapia a nevydrží im to. Boli spolu trištvrte roka, Scott sa očividne upokojil, Sofia si rozumela s jeho deťmi. Na chvíľu ma skrátka prepadol pocit, že možno fakt nejde iba o krátkodobú trtkačku. Teraz sa na svojej krátkodobej naivite výborne zabávam.

Po návrate z ich dovolenky v Karibiku sa totiž Sofia dozvedela, že jej bol Scott neverný, keď bol v Miami. Keď to zistila, povedala o tom aj tatkovi Lionelovi, ktorému očividne už rupli nervy a rozhodol sa rázne zakročiť. Sofii vraj povedal, že ak bude v tomto vzťahu pokračovať, prestane jej dávať peniaze a vydedí ju, pretože Scott je pre ňu toxický a on to odmieta podporovať. Medzi Scottom a Sofiou to teda bolo pár dní dosť zlé, čo bol aj dôvod, prečo sa Scott vybral do Wyomingu, kde každému rozprával o tom, že so Sofiou už spolu nie sú, a kde sa velice mal k neznámej blondínke. Keď Sofia zbadala tie fotky v médiách, bola to pre ňu posledná kvapka a definitívne sa s ním rozišla. Dobre urobila. Pre Scotta to až také dobré asi nebude. Fakt neviem, čo tá jeho anakonda hľadá, keď mu nevyhovovala ani táto 19 ročná baba s brutálnou postavičkou, zo slušnej rodiny, ktorá si rozumie s jeho deťmi a ešte je aj finančne za vodou. Po tom všetkom, čo už tento vytrtkal, sa už na neho ulakomí maximálne tak nejaká posledná fetka ako Bella Thorne, prípadne ešte nejaká instagramová trubka túžiaca po sláve, ktorá ho chce vyžmýkať z prachov. Nuž, tak to dopadá, keď chlap rozmýšľa vtákom.

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk