Charitatívne založená Charlize Theron

pridal kara 3.6.2018 o 7:28


Dostala ocenenie za svoju charitatívnu činnosť.

Charlize nie je iba taká obyčajná pekná hollywoodska herečka. Záleží jej na ľuďoch a snaží sa pomáhať. V roku 2007 založila charitatívnu organizáciu The Charlize Theron Africa Outreach Project. Ako rodenej Afričanke jej záleží na tom, aby boli mladí ľudia v bezpečí, a tak investuje peniaze do toho, aby ich vzdelávala a pomáhala im chrániť sa pred HIV a AIDS. Jej charita pomáha na celom území Afriky, no najviac sa sústredí práve na jej domovinu – na Juhoafrickú republiku. Tam totiž žije celosvetovo najviac ľudí, ktorí sú nakazení HIV vírusom.

Svoju prácu si zrejme robí dobre, a tak si pred pár dňami zaletela do Viedne prevziať si ocenenie za svoju charitatívnu činnosť. Ocenenie s názvom Swarovski Crystal of Hope jej odovzdala bývalá americká ambasádorka Helene von Damm v Schönbrunne. Keďže symbolom šírenia povedomia o HIV je červená stužka, Swarowski pre ňu jednu vyrobil z červených kryštálikov. Na toto významné stretnutie zvolila čierny kostým podobne ako pred pár dňami Kim, no vyzerala v ňom celkom určite lepšie – čo je asi jasné aj bez toho, aby som to musela napísať.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk