Hrdina Benedict Cumberbatch

pridal kara 4.6.2018 o 7:41


V Londýne zachránil cyklistu, ktorého napadli.

Nikdy som Benedictovi nevenovala nejakú extra pozornosť, ale pre účely tejto pikošky som sa konečne naučila jeho priezvisko a nenapísala som Cucumber, pretože som odteraz jeho oficiálnou fanúšičkou. A to aj napriek tomu, že som ho nikdy v ničom nevidela hrať. Benedict sa totiž predviedol ako jeden naozaj správny dobrý človek, a za to má u mňa plusové body, aj keby bol zrovna zlý herec (čo mi je jasné, že nie je). V dnešnej dobe, keď sú ľudia schopní na ulici pomaly prekročiť aj mŕtvolu, mi jeho hrdinské správanie vyčarilo úsmev na tvári.

V piatok večer sa viezol Uberom so svojou manželkou, keď zbadal, ako na cyklokuriéra neďaleko zaútočila banda štyroch idiotov. Keď mu rozbili o hlavu fľašu, Benedict ani na chvíľu nezaváhal, vyskočil z auta a utekal mu na pomoc. Šofér Uberu pre The Sun povedal: „Benedict bol statočný, odvážny a nekonal sebecky. Ak by nevystúpil z auta, cyklista mohol skončiť veľmi vážne zranený. A tak tu stál Sherlock Holmes, ktorý odháňal štyroch útočníkov neďaleko Baker Street. Stál tam a kričal na nich, aby ho nechali na pokoji.“ Šofér dodal, že schmatol jedného z útočníkov, zatiaľ čo Benedict dobehol druhého a vedel presne, ako sa zachovať. Keď ho išiel útočník udrieť, uhol sa a odsotil ho. Akonáhle si partička útočníkov uvedomila, kto im prišiel útok prekaziť, utiekli. Benedict v tom dobehol k cyklistovi, uistil sa, že je v poriadku a objal ho. Keď sa ho reportér z The Sun opýtal, prečo sa takto zachoval, odpovedal: „Urobil som to, pretože, no, skrátka som musel, chápete?“

Benedict a jeho manželka, s ktorou sa viezol Uberom

Benedict ako vášnivý cyklista







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk