Chameleónka Ariana Grande

pridal kara 5.6.2018 o 18:42


Možno ju nevidíte, ale na titulnej fotke sa naozaj nachádza.

Keď som nahrávala fotky do článku, na miniatúre som Arianu vôbec nevidela, tak som si ten názov článku nemohla odpustiť. Pochopiteľne vám ale nejdem písať o tom, ako si čo najlepšie vybrať také oblečenie, aby ste splývali s tapetou. Táto a aj zopár ďalších fotiek vzniklo pre účely Arianinho rozhovoru pre Time magazín. V rozhovore sa vrátila zrejme k najhoršiemu obdobiu svojho života – vyjadrila sa k teroristickému útoku, ktorý sa minulý rok udial počas jej koncertu v Manchestri. O život prišlo 22 ľudí a zranených bolo viac ako 500 – mnohé z obetí boli deti. Ariana vtedy nezaháľala a zorganizovala benefičný koncert, aby pomohla aspoň tak, ako je v jej silách. Stále si ale vraj želá, aby mohla urobiť niečo viac a nejako to napraviť.

„Veľmi veľa ľudí sa stretlo s veľkou stratou a bolesťou. Vyrovnať sa s takýmto niečím trvá večnosť. Ale nechcem tomu, čo sa stalo, dávať takú moc. Niečo také negatívne. Absolútne najhoršie na celom svete. Preto som sa tak veľmi snažila reagovať na to tak, ako som reagovala. Posledné, čo by som chcela, je to, aby moji fanúšikovia videli niečo takéto a mysleli si, že to zvíťazilo. Hudba má byť tou najbezpečnejšou vecou na svete. Možno aj preto to mám stále v srdci a trápi ma to každý jeden deň. Želala by som si, aby som mohla urobiť viac, napraviť to. Možno by ste si mysleli, že časom bude jednoduchšie o tom rozprávať. Alebo že sa s tým časom zmierite. Každý deň čakám, kým to zmierenie príde, no stále je to pre mňa bolestivé.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk