Shakira predáva dom

pridal kara 6.6.2018 o 5:13


Biely, moderný a minimalistický.

Nedávno sme tu mali dom v celkom podobnom štýle. Ten patril Mille Jovovich a ktovieako sa mi nepáčil, pripadal mi až príliš minimalistický. Až taký prehnane sterilný. Tento Shakirin je síce veľmi podobný, ale pripadá mi o čosi útulnejší. Nie je až taký prázdny a asi aj podlaha teplejšej farby robí svoje. A svoje asi robí aj exteriér.

Tento dom sa nachádza v Miami a Shakira si ho kúpila v roku 2001 za 3, 3 milióna dolárov. V roku 2013 ho začala prenajímať za 45 tisíc dolárov mesačne a koncom roka 2015 sa ho prvý raz snažila predať – vtedy za 13, 9 milióna dolárov. Predať sa jej ho nepodarilo, tak ho ešte trocha prerobila a teraz to skúša opäť, tentokrát už iba za 11, 6 milióna dolárov. Dom má rozlohu 800 metrov štvorcových, má 6 spální, 7 kúpeľní, jednu samostatnú toaletu, a ako to už pri celebritných domoch býva, nechýba ani posilka a bazén. Tak čo, nasťahovali by ste sa?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk