Jennifer Lawrence má frajera

pridal kara 7.6.2018 o 19:22


Sympatického riaditeľa galérie.

Ubehlo už približne pol roka, odkedy sa Jennifer a Darren Aronofsky rozišli. Napriek tomu ale ešte pred troma mesiacmi rozprávala o tom, ako veľmi ho stále ľúbi. Trocha som vtedy rozmýšľala nad tým, či sa k sebe ešte nevrátia, mala som z nej totiž pocit, že by veľmi chcela – no on už možno nechcel. A tak sa Jennifer porozhliadla po svojom okolí a cez kamarátku Lauru Simpson spoznala 33 ročného riaditeľa Gladstone galérie v New Yorku.

Cooke Maroney jej očividne padol do oka, pretože podľa informácií Page Six sa stretávajú už niekoľko týždňov, akurát si dávali veľký pozor na to, aby ich nikde spolu nevideli. Keď už boli ale infošky vonku, Jen a Cooke sa na to vykašľali a vyšli si spolu na večeru do talianskej reštiky. Jennifer na toto rande vytiahla nové poltopánky, ktoré ju zrejme celkom otláčali, a tak si vystrčila päty von. Klobúk dole, že sa nezdrbala. A aj keby, urastený Cooke by ju určite podržal. Jennifer má 175 centimetrov, takže on sa podľa mňa celkom slušne blíži k dvom metrom. Schvaľujem jej ho, je to sympaťák a na vysokých mužov mám proste slabosť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk