Rita Ora má rada dievčatá

pridal kara 7.6.2018 o 9:30


Po pohári vína sa s nimi rada bozkáva.

Už som ani neverila, že sa ešte niekedy dočkám, ale je to tu – po dlhých rokoch od Ritinej pesničky Hot Right Now, ktorú som milovala, prišla Rita s novou pesničkou, ktorá sa mi páči. Už na druhé vypočutie som si ju spievala a asi po ďalších troch už ju viem takmer celú naspamäť. Napriek tomu si uvedomujem, že tento môj názor bude asi celkom nepopulárny. Teda to aspoň súdim podľa komentárov na youtube. Vydanie najnovšej Ritinej pesničky Girls sprevádzal, samozrejme, aj veľký škandál. Pesnička je totiž o tom, že Rite sa páčia aj dievčatá a že po nejakom tom červenom vínku sa s nimi rada bozkáva. Bojovníci na twitteri rýchlo začali mlátiť do svojich klávesníc o tom, že touto pesničkou škodí LGBTQ komunite, pretože tým dáva najavo, že lesbická alebo bisexuálna orientácia nie je naozaj, že je to len fáza, ktorou prechádzate, keď si vypijete. A že lesbičky a bisexuálky to takto nemajú, ony nepotrebujú alkohol na to, aby chceli bozkávať dievčatá. Okej, však nech si každý bozkáva koho chce, kedy chce a ako chce, či? Mám trocha pocit, že týmto lynčovaním robia Rite to, čo bigotní ľudia robili (a stále robia) celej LGBTQ komunite – akože ja to mám takto, takže ty to musíš mať tiež tak a nemôžeš to mať nijako inak, lebo to je nesprávne.

Napriek tomu, že Rita spieva o dievčatách, si momentálne užíva spoločnosť svojho frajera v Toskánsku. Ten sa od nej očividne nevie odlepiť, dokonca jej žužlal aj prsty na nohách, kým sa opaľovala. Normálne mám pocit narušenia osobného priestoru iba z toho, že sa dívam na tie fotky. Rita tak pôsobí tiež. Možno by predsa len mala pri sebe nejaké dievča…

Rita s frajerom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk