Počmáraná Paris Jackson

pridal kara 9.6.2018 o 5:44


Šíri osvetu o HIV.

Minulý víkend sa vo Viedni konal 25. ročník Life Ballu, ktorý má pod palcom organizácia Life+. Rovnako ako Charlize bojujú proti rozširovaniu HIV a AIDS a snažia sa šíriť osvetu a dosiahnuť, aby sa ľudia chránili a aby sa pravidelne testovali. Kvôli tejto udalosti zmeškala aj Caitlyn svadbu svojho syna. A nechýbala tam ani Paris Jackson. Tá na akcošku už prišla počmáraná, keďže jej tetovania vyzerajú ako kresbičky, ktoré sme si na ruky kreslili na základnej škole počas nudných hodín, a práve toto možno Life+ inšpirovalo k tomu, aby s ňou natočili reklamu.

Hoci reklama nie je asi to najsprávnejšie slovo. Nič sa vám totiž nesnažia predať, len sa vás snažia inšpirovať k tomu, aby ste sa nechali preventívne otestovať na HIV. Paris vyzliekli iba do šortiek, ovešali ju nejakou tou bižu a počmárali ju ešte viac. Paris vo videu hovorí, že pozná svoj príbeh a svoj status a slová, ktoré sa na obrazovke objavia po tom, vás nabádajú na to, aby ste svoj HIV status zistili aj vy. Pekná myšlienka, pekné fotky, pekná baba.

Paris na Life Balle







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk