Kamže, kam?

pridal WonderWoman 11.6.2018 o 4:52


Nick a Priyanka na letisku.

Koncom mája sme vás informovali o tom, že Nick Jonas a Priyanka Chopra tvoria pár. On má 25, ona o 10 viac, on vyzerá ako nabúchané decko a ona ako elegantná dáma. Absolútne sa k sebe nehodia, ale v Hollywoode by to nebolo nič nové. A nové by nebolo ani to, že tento vzťah je jeden veľký fejk.

To aspoň tvrdí blízky zdroj pre stránku Blind Gossip, ktorá už odhalila nejedno hollywoodske tajomstvo. Podľa tohto zdroja to obaja robia pre publicitu, pričom v prípade Nicka je to už tretí alebo štvrtý fejkový vzťah za posledných 5 rokov. Aj v minulosti to bolo so staršou ženou a jediné, čo je v prípade Priyanky iné, je fakt, že je z Indie. Nick dúfa, že tým pádom získa novú fanúšikovskú základňu, presnejšie 2 milióny jej followerov. Dokonca chcel, aby ho vzala na malý zámorský výlet, kde by sa stretli s nejakým jej celebritným kamošom, čo sa možno už aj stalo. V piatok totiž spoločne pristáli na letisku JFK v New Yorku, takže tipujem, že výlet už majú za sebou. Ak je to naozaj všetko pravda, tak môj ďalší tip je, že Nick bude na chlapcov.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk