Privítajte Ember

pridal kara 12.6.2018 o 6:41


To je nové umelecké meno Courtney Stodden.

Courtney Stodden zo svojich veľkých plánov preraziť ako speváčka ešte stále neupustila. Pár mesiacov dozadu avizovala album Orange Juice & Pink Pills, no teraz je už všetko inak. Zmenila názov nielen albumu, ale aj sebe. Takže zoznámte sa, milí moji, toto je odteraz Ember. Zaujímalo by ma, či si naozaj naivne myslí, že ju tak niekto začne volať. Jej album vychádza 8. júla a jeho nový názov je Off the Record. Z neho už vypustila do éteru aj zopár pesničiek, takže ak máte iTunes, môžete sa ísť vyšantiť. Pesnička Orange Juice & Pink Pills tam už ale chýba, takže si celý pôvodný plán zrejme rozmyslela.

Okrem svojho mena a názvu albumu ale Courtney zmenila ešte jednu vec – je z nej ryšavka. Jej fotky v ryšavej parochni sme už videli na konci apríla, vtedy sme ale ešte netušili, že nám vlastne predstavuje svoj nový imidž, ktorému plánuje ostať verná. Svoje najnovšie pesničky Pink Flamingo a Me Too (kam by sme to dopracovali, keby sa aj Courtney nezaradila do tohto hnutia) odprezentovala Perezovi Hiltonovi, a to naozaj veľmi profesionálne. Sedeli niekde na múriku na ulici, „Ember“ si pustila pesničku (v plnom znení, nie karaoke verziu) z kazeťáku a do toho spievala do niečoho, čo sa nápadne podobá na môj mikrofón ku karaoke na Xboxe. Pripomenulo mi to staré dobré časy, keď sme sa hrávali na speváčky, spievali do kefy a otvárali ústa do nahrávok.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk