Toto je reklama na tenisky

pridal kara 15.6.2018 o 22:07


 

Teda aspoň podľa Karola.

Keď nám Karči začiatkom mesiaca konečne oznámil, že trpí bipolárnou poruchou, aj som rozmýšľala nad tým, že reku, asi by sme si z neho nemali robiť srandu, že veď on za to vlastne nemôže, že je divný. Diskriminovať sa ale nepatrí, a tak som to prehodnotila. Na svete je veľa bipolárnych ľudí, a trúfnem si odhadnúť, že ani jeden sa nespráva takto. Uzavrela som to teda tak, že to, že je Karči magor, nevyplýva z jeho choroby.

Pred pár dňami zverejnil novú kampaň na značku Yeezy, a to ma v tom ešte viac utvrdilo. Neviem sa rozhodnúť, či ma viac znepokojuje táto kampaň, alebo tá predošlá. Neviem, čo je to za módu medzi celebritami, že keď sa nedá zaujať tvorbou, zaujmem aspoň holou riťou a ceckami. Karči síce svoju riť a cecky neukázal, ale najal si na to hneď niekoľko modeliek, medzi ktorými sa nachádza aj jedna, ktorá sa nápadne ponáša na Kim – vrátane tej celulitídovej riti. Ešte o čosi viac ma znepokojuje fakt, že jedna z modeliek, ktorá holá vytŕča riť, akoby niekoho čakala, sa dosť podobá na jeho švagrinú Kylie. Čo sa týka jeho „návrhov“, to je tuším už aj škoda komentovať. Obyčajné legíny a látkové podprsenky a Karči sa tvári ako Versace… Nosí to vlastne vôbec niekto okrem Kim?

No uznajte, nevyzerá to ako Kylie?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk