Chris Pratt na rande

pridal kara 21.6.2018 o 21:27


S kým sa vybral na romantický piknik?

Ako ten čas letí, za chvíľu to už bude rok odvtedy, čo Chris a Anna oznámili rozvod. Anna zrejme nevie vydržať sama so sebou, keďže opäť skočila z jedného vzťahu do druhého a frajera mala takmer okamžite. Chris si dal trocha načas. V januári sa síce hovorilo o tom, že má niečo s Oliviou Munn, no to nakoniec nebola pravda. Vyzerá to ale tak, že teraz už má novú frajerku. S ňou si v nedeľu vyrazil na romantický piknik do parku v Santa Barbare. Bolo im veru celkom veselo, smiali sa, pohadzovali si jablká a jedli. Na piknik prišli a aj odišli jedným autom. Na takéto milé rande si vyrazil s dcérou Arnolda Schwarzeneggera – Katherine. Tá má 28 rokov a živí sa ako interiérová dizajnérka a lifestyleová blogerka, pretože kto dnes nie je lifestyleová blogerka, akoby ani neexistoval.

Vyzerá to teda tak, že títo dvaja sú spolu. Upriamte prosím pozornosť na slovo vyzerá. Mám totiž celkom pochybnosti o tom, že nejaký paparazzi sa len tak úplne náhodou nachádzal v nejakom random parku v Santa Barbare a úplnou náhodou akurát v čase, keď tam títo dvaja dorazili. Jurassic World: Fallen Kingdom mieri do kín, a tak treba trocha publicity. Či ale ide iba o marketingový ťah alebo či si len Chris takto šikovne načasoval odtajnenie svojho nového vzťahu asi ukáže až čas. Zatiaľ sa môžete vyjadriť, či na vás takéto PR zaberá a či sa chystáte do kina. Ja nie, ale film som už videla a podľa mňa najslabší zo všetkých Jurassic filmov. Kamarátsky tip na záver: nepozerajte všetky Jurassic filmy v priebehu asi troch dní, bude sa vám potom ešte týždeň snívať, že vás naháňajú dinosaury.

Katherine







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk