Zhrozená Blue Ivy

pridal kara 21.6.2018 o 20:37


Žeby zbadala nedávne fotky svojich rodičov?

Blue Ivy opäť zabáva bulvár a sociálne siete. Tentokrát ale nenakupuje obrazy za 19 tisíc dolárov a ani nezdrbáva Beyoncé za to, že tlieska počas Grammy. Tentokrát je iba úplne normálne, tak ako my všetci ostatní, znechutená z toho, čo predvádzajú jej rodičia v rámci svojho najnovšieho turné. Kniha plná fotiek holej riti jej mamy sa jej asi do rúk ešte nedostala, ale v podstate to nemá od toho veľmi ďaleko.

Tento víkend sa konal koncert On The Run II v Londýne a malá Blue nechýbala medzi divákmi. Možno by stálo za zváženie nevodiť si svoje 6 ročné decko na koncerty, keď na nich predvádzam pomaly porno, ale tak asi rozmýšľajú iba normálni ľudia a rodičia tohto traumatizovaného dieťaťa normálni zrejme nie sú. Keď sa na obrazovke objavilo video, na ktorom bola Beyoncé za super sexicu v miniatúrnych oblečkoch a na ktorom tanečnice okolo nej twerkovali v tangáčoch, Blue mala dosť a svoj názor dala celkom jasne najavo. A myslím, že hovorila za nás všetkých.

aj jej kamoške nejako zamrzol úsmev







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk