Už spolu bývajú

pridal kara 22.6.2018 o 20:48


Pretože to je po mesiaci chodenia výborný nápad.

Presne pred mesiacom sme sa dozvedeli, že Ariana Grande si našla ani nie dva týždne po rozchode s Mac Millerom nového frajera. Blízke zdroje vtedy tvrdili, že ide zatiaľ o veľmi nezáväzné stretávanie, no trocha sa netrafili. Ani nie po dvoch týždňoch sa totiž zasnúbili a už týždeň spolu bývajú. Pevne verím, že mali aspoň toľko rozumu, že nový byt si iba prenajímajú a nekúpili si ho spolu. Ariana na Twiterri prezradila, že sa s Macom rozišla práve kvôli jeho problémom so závislosťami, preto ma fascinuje výber jej nového partnera. Pete sa totiž len celkom nedávno hrdil svojou triezvosťou, no potom mu diagnostikovali hraničnú poruchu osobnosti a on si povedal, že vlastne drogy a alkohol neboli u neho problémom, ale práve nediagnostikovaná choroba, a tak zase začal húliť prvú ligu. U ľudí s hraničnou poruchou osobnosti je impulzívne správanie bežné, takže ma až tak neprekvapuje, že ju požiadal o ruku po dvoch týždňoch chodenia, ale zaujímalo by ma, čo je jej, že súhlasila.

Momentálne si teda nažívajú v spoločnom byte v New Yorku. Ten má hodnotu 16 miliónov, rozlohu 370 metrov štvorcových, 5 spální, 4 kúpeľne, samostatnú toaletu a na streche majú k dispozícii aj bazén. Podľa jej príspevkov na Instagrame v ich byte zatiaľ chýba zariadenie, a tak sa tento týždeň vybrali nakupovať nábytok. Tejto ohromnej láske dávam trvácnosť tak do augusta…

Ariana sa novinkami pochválila na Instagrame

snubák za 93 tisíc dolárov

v tomto dome bývajú

vizualizácie ich bytu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk