Demi Lovato oslávila 6 rokov triezvosti

pridal kara 22.6.2018 o 20:06


Tým, že začala opäť piť.

V marci ubehlo 6 rokov, odkedy Demi prestala piť a fetovať. To aspoň v tom čase tvrdila ona a veselo oslavovala toto výročie. V apríli sa o jej triezvosti trocha špekulovalo, pretože Insagramom sa šírila v dvoch verziách fotka, na ktorej drží podozrivo vyzerajúci pohár – na jednej verzii s ním a na druhej už bol pohár vyretušovaný. Demi to vtedy poprela a tvrdila, že to bol iba energeťák. Včera ale zverejnila svoju novú pesničku, v ktorej už tvrdí niečo iné. Pesnička sa volá Sober a Demi v nej priznáva, že už nie je abstinent a ospravedlňuje sa za to svojej mame, svojmu otcovi a svojim fanúšikom, pre ktorých chce byť vzorom a silnou ženou, no vraj aj ona je len človek.

Toto asi prekvapilo všetkých okrem čitateľov Blind Gossipu. Tí totiž už takto pred dvoma rokmi zverejnili článok, v ktorom nejaký jej známy hovorí o tom, že ju ľudia v jej okolí volajú PV, čo je skratka pre Perpetual Victim (večná obeť). Vraj nie je speváčka a jej full time prácou je sťažovanie sa. Že zatiaľ čo sa všetci v jej okolí sústredia na svoju hudbu a herectvo, ona svoju slávu stavia na príbehoch o duševných chorobách, rezaní sa, chlastaní, fetovaní a podobne. A vraj by mala sklapnúť, vyriešiť svoje problémy a vytriezvieť. Či to bola narážka iba na chlast alebo aj na drogy už blízky zdroj nekonkretizoval, ale osobne tipujem, že oboje. Opäť pripomínam, že toto bolo už dva roky dozadu. BG článok aktualizovali a odhalili, že išlo o Demi a opäť tvrdia, že ani náhodou nebola čistá 6 rokov, ale že tento fakt celkom určite dobre speňaží – rovnako ako všetky ostatné svoje príbehy o podobných problémoch.

podozrivý pohár v apríli



Zaradené pod: Celebrity, Demi Lovato, Hudba, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk