Aký rozchod?

pridal kara 23.6.2018 o 19:08


Emma Watson a Chord Overstreet očividne nevedia o tom, že sa rozišli.

Je teda jasné, že ani jeden z nich nečíta pikošky, pretože o ich rozchode sme informovali pred necelým mesiacom. Týždne bežia a títo dvaja o tom očividne stále nevedia a stále žijú v tom, že tvoria pár. Niekto by im to konečne mal dať vedieť. Emma a Chord sú celkom jasne stále spolu, takže ktovie, odkiaľ vietor fúkal, keď sa hovorilo o ich rozchode. Možno to bolo práve kvôli tomu, že Emma má superschopnosť úplne sa vyhýbať paparazzom, takže sme ich niekoľko dlhých mesiacov spolu nevideli. A ono to vlastne ani tak nie je superschopnosť ako iba úplne obyčajné netelefonovanie médiám a nenahlasovanie svojej lokality.

Preto sa čudujem týmto novým fotkám, ktoré vznikli tento týždeň. Prídu mi totiž rovnako vopred dohodnuté ako tie, ktorými potvrdili svoj vzťah v marci. Veď ten fotograf musel kráčať asi dva metre pred nimi. Teraz síce stál o čosi ďalej, ale aj tak mi pripadá divné, že len chvíľu po tom, čo sa hovorilo, že už spolu nie sú, ich zrazu fotograf vymákne pri bozkávačke. Keďže ale Emma odmieta komentovať svoj ľúbostný život na sociálnych sieťach a aj v rozhovoroch, toto je možno jej spôsob, ako dať najavo, že s Chordom sú stále spolu. Šťastní, zamilovaní a rovnako nevkusne oblečení…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk