Tajomstvo šťastného manželstva Nicole Kidman

pridal WonderWoman 28.6.2018 o 21:59


Výškový rozdiel to nie je.

Nemusíte sa báť, šťastné manželstvo môžete mať aj bez toho, aby bol od vás muž o hlavu nižší. A ani nemusí z diaľky vyzerať ako vaša lesbická sestra so zlým účesom. Nicole Kidman a Keith Urban majú totiž iný recept na to, aby vám manželstvo fungovalo 12 rokov ako im.

V pondelok Nicole prezradila magazínu Parade, že tým tajomstvom ich šťastného manželstva je to, že si nikdy nepísali. Akože smsky. Namiesto toho si proste vždy zavolajú. Robia to tak od úplného začiatku a bolo to preto, že Nicole nevedela písať správy. Tiež boli pre ňu občas nezrozumiteľné, nebola si istá, čo tým chcel dotyčný povedať a keď to nepochopila ani po druhom prečítaní, prečítala to niekomu inému a poprosila ho, aby jej to vysvetlil. Toto však nechcela robiť v prípade svojho drahého a tak smsky úplne zrušila a do dnešného dňa si iba volajú, alebo facetime-ujú. A to je celé. Aký jednoduchý návod na šťastný vzťah, no nie?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk