Rozchod?

pridal WonderWoman 28.6.2018 o 21:56


Vraj áno…

A my dúfame, že to nie je pravda. Neviem, ako vy, ale my v redakcii tomuto páriku dosť fandíme. Zažili si toho dosť veľa, keďže kvôli pošahanému Tomovi Cruisovi a jeho ešte pošahanejším scientologickým pravidlám museli svoj vzťah tajiť skoro 5 rokov. V septembri minulého roku mohli so skrývaním prestať a bolo by smutné, keby im to nakoniec aj tak nevyšlo.

Podľa RadarOnline sa však naozaj rozišli a dôvodom by malo byť to, že Katie Jamiemu neverí. Vraj sa nevie preniesť cez to, že Jamie rád flirtuje so ženami a že vôbec neobmedzil svoj párty život. Katie mu mala zavolať a v kľude oznámiť, že takto to už ďalej neznesie a on sa jej ospravedlnil a prijal jej rozhodnutie. Zdroj neupresnil, kedy sa to malo celé odohrať, ale Katie už vraj stihla ísť na zopár rande s nejakým právnikom z New Yorku, čo mi na tom celom dosť nesedí. Dúfam, že tentokrát pôjde naozaj len o kačicu a Katie s Jamiem svoj vzťah udržia, lebo po tých rokoch si to naozaj zaslúžia.

UPDATE: Jupí, dúfali sme správne, hovorkyňa Katie pre magazín People vyvrátila informáciu o rozchode ako 100% nepravdivú. Aj vy sa tešíte?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk