Drake konečne priznal syna

pridal kara 29.6.2018 o 21:46


To ale trvalo…

Ako sa pred mesiacom šuškalo, tak sa aj stalo. Drake na svojom novom albume Scorpion priznal, že má syna. Už sa aj celkom patrilo, keďže malý má 8 mesiacov, či? Kopec nových infošiek vyplávalo za posledné týždne na povrch aj vďaka TMZ a veľa toho teraz priznal v pesničkách aj samotný Drake. Jeho syn Adonis sa narodil 11. októbra a Drake sa podľa TMZ dozvedel výsledky DNA testov v polovičke marca. A Drake prezradil v pesničkách to, že ho videl iba raz. Za tých skoro 9 mesiacov. A aj to ešte minulý rok.

Ďalej prezradil aj to, že je zo seba sklamaný, pretože vždy si hovoril, že bude iný ako jeho rodičia a svojmu dieťaťu dopraje kompletnú rodinu, no nestalo sa. Nakoľko sa o to ale reálne snaží je otázne, keďže internetom sa už dlho šíria reči o tom, ako neznáša kondómy, ako pravidelne skončí nejaká jeho fanynka tehotná a ako ich upláca a vydiera, aby išli na potraty. Sophie sa ale očividne dotlačiť nedala. S ňou sa inak videl iba dvakrát, čo je vraj blbá situácia, lebo sa takmer nepoznajú a teraz majú spolu vychovávať dieťa. Tomu sa ale dalo asi celkom jednoducho predísť – napríklad tým, že by netrtkal babu, ktorú predtým nikdy nevidel, a ešte k tomu aj bez ochrany. Lebo okrem dieťaťa tak môže prísť aj k nejakej fajnovej pohlavnej chorobe. Fascinuje ma, že Drake mal gule na to, aby sa v jednej z pesničiek nazval slobodným otcom, keď malého videl iba raz v roku 2017 a v roku 2018 presne nulakrát. Pusha T mal očividne pravdu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk