Vážne zdravotné problémy

pridal kara 30.6.2018 o 17:41


Takými vraj trpí syn Johnnyho Deppa.

Vanessa Paradis tento týždeň zmeškala slávnostnú premiéru svojho nového filmu Un couteau dans le coeur. Keď sa začalo špekulovať o dôvode jej neprítomnosti, režisér filmu vyhlásil: „Bohužiaľ, Vanessa Paradis sa k nám dnes nemohla pridať, neprišla kvôli vážnym zdravotným problémom jej syna.“

Veľa z vás už na to, že Johnny a Vanessa majú aj syna, možno aj zabudlo. Jack, ktorý sa oficiálne volá John Christopher Depp III., sa totiž veľmi neobjavuje po boku svojich slávnych rodičov. A vlastne ani slávnej sestry. Celkovo sa mediálnej pozornosti veľmi vyhýba a nájsť zopár jeho fotiek bol celkom problém. Nevieme, o aké zdravotné problémy išlo, keďže hovorca Johnnyho ani Vanessy nereagovali na otázky – čo je asi celkom pochopiteľné, keďže Jack má už 16 rokov a určite si už vie povedať, či si želá mať infošky o sebe v médiách alebo nie. Vyjadril sa akurát nejaký blízky zdroj pre magazín People, ktorý povedal, že Jack je v poriadku, žiaden zdravotný problém nemá a že Johnny sa výborne zabáva na turné s The Hollywood Vampires. Vzhľadom na to, že o deti sa stará Vanessa a žijú s ňou vo Francúzsku, mám trocha pochybnosti o tom, do akej miery sa vlastne vôbec Johnny zapája ako otec a či by nevyhnutne nejaký zdroj z jeho okolia musel mať zaručené aktuálne infošky. Nejako sa mi totiž nechce veriť, že by režisér Vanessinho filmu také niečo povedal, keby to tak naozaj nebolo. Ktovie, možno išlo iba o slepák alebo nejakú podobnú hlúposť, a možno nechcú nič povedať, lebo je to vážnejšie.

 

kedysi ako šťastná rodinka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk