Večer bez detí

pridal kara 30.6.2018 o 17:14


Chrissy Teigen a John Legend sa vybrali do spoločnosti.

Keď som zbadala tieto fotky, uvedomila som si, že v posledných týždňoch o Chrissy veľmi nepočuť, čo ma celkom prekvapilo. Počas celej dĺžky svojho tehotenstva aktívne zapĺňala stránky bulváru, no od pôrodu nejako výrazne stíchla. Mať dve také malé deti asi nie je sranda a zrejme už nemá toľko voľného času. Malý Miles už má ale 6 týždňov, a tak nastal čas na zaslúžené voľno od kŕmenia, tíšenia a prebaľovania detí.

Chrissy a John sa vybrali tento týždeň na párty, ktorá zahajovala začiatok predala výrobkov Restoration Hardware x General Public. Ide o projekt Portie de Rossi, ktorá sa rozhodla, že tlačiť obrazy 2D je zastaraná kravina. V spolupráci s RH teda vymysleli technológiu, ktorá obrazy dokáže zreprodukovať 3D so všetkými ťahmi štetca, takže kompletný zážitok z diela nie je dopriaty iba majiteľovi originálu. Celkom zaujímavý projekt, s tými cenami je to už trocha horšie. Niekoľko tisíc dolárov za reprodukciu by sa mi asi vyhadzovať nechcelo.

Miles a Luna







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk