Pózovanie v lietadle

pridal kara 1.7.2018 o 19:48


Pretože v súkromnom lietadle je zábava.

To je nám jasné asi všetkým, hoci predpokladám, že takmer nikto z nás súkromným lietadlom ešte neletel. V súkromnom lietadle by som si to tuším užila aj ja, a to lietanie za normálnych okolností dosť neznášam. Beyoncé takýto problém asi nemá, inak by nemohla koncertovať a dovolenkovať po celom svete.

V sobotu večer mali s Jay-Zím koncert vo Varšave, kam doleteli v sobotu poobede. Bey si let poriadne užívala a pózovala jedna radosť. Na sebe mala košeľu a šortky značky Zimmermann, a aj keď je to asi posledné, čo by som si kedy na seba obliekla, musím uznať, že to vyzeralo fakt super. Až na tie plastové topánky sa mi to páčilo všetko, aj okuliare, aj kabelka, aj drdol. Horšie je na tom už samotná Bey, ktorá tuším nestarne práve najlepšie. Buď to, alebo je to tými otrasnými perami, ktoré sa jej vôbec nehodia. Síce sa velice tvárila, že jej opuchli z tehotenstva, no deti sú už nejaký ten piatok na svete a pery nie a nie odpuchnúť. Naozaj zvláštny vedľajší účinok tehotenstva, nemyslíte?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk