Veľká láska

pridal kara 1.7.2018 o 11:05


Som zvedavá, kedy vyhorí.

Ako sme vás už pred pár dňami informovali, vzťah Ariany Grande a Peta Davidsona sa hýbe svetelnou rýchlosťou. Sú spolu približne 6 týždňov, za ten čas sa stihli zasnúbiť, začali spolu bývať a už oboch zdobí aj tetovanie spojené s tým druhým. Momentálne behajú každý deň po uliciach New Yorku a kupujú veci do ich spoločného bytu a plné tašky oblečenia. Inak tomu nebolo ani počas posledných dní, keďže nakupovanie spolu si očividne užívajú, čo je pochopiteľné, keďže obidvaja majú asi rovnaký nevkus. Keby som ich stretla na ulici a nevedela by som, že sú to celebrity, asi by som si ich oblúkom obišla v domnienke, že ide o nejakých vyšinutých feťákov.

A možno by som ani nebola ďaleko od pravdy, keďže Pete sa svojou záľubou v alkohole a drogách nijako netají. Ariana zrejme tiež nebude úplne čistá, keďže sa s ním vláči a keďže povedala niekomu po 2 týždňoch chodenia áno, po mesiaci s ním začala bývať a dala si vytetovať na nohu hasičské číslo Peteho otca, ktorý zahynul pri útoku na dvojičky. Pete má už tetovania venované Ariane rovno dve – na palci má jej iniciálky a za uchom zajačie ušká. Obe tieto tetovania si nechal urobiť už po dvoch spoločných týždňoch, čo je mierne desivé a na jej mieste by som utekala, čo by mi nohy stačili. Ak mám byť úprimná, až sa trocha čudujem, že som zatiaľ nikde nenašla žiadne podozrenia, že ide o PR vzťah, pretože toto celé mi pripadá také absurdné, až je to miestami neuveriteľné. S istotou môžeme povedať iba jedno – koniec tohto vzťahu bude poriadne bolestivý, keďže odstraňovanie tetovaní vraj nie je žiadna zábava.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk