Napäté vzťahy

pridal WonderWoman 3.7.2018 o 21:26


Nemôže byť všetko ideálne.

A nie každý pár, ktorý sa rozíde, k sebe „stále prechováva lásku a vzájomnú úctu.“ To sa vždy len naše obľúbené celebrity bijú do pŕs pri verejných vyhláseniach o rozchode, ale veľmi dobre vieme, že realita je často úplne iná.

Dôkazom toho sú aj Rachel Bilson a Hayden Christensen. Rozišli sa v septembri minulého roka keď zistili, že sú príliš rozdielni. Zatiaľ čo Rachel je spoločenská, Hayden je vraj samotár a keďže to nevedeli skĺbiť, šli od seba. Škoda, že to nezistili skôr, ako sa rozhodli pre spoločného potomka – dnes už trojročnú Briar Rose. Rachel najnovšie priznala, že je pre ňu veľmi ťažké s Haydenom vychádzať a dať bokom svoje ublíženie a hnev, ktorý voči nemu stále pociťuje. Vraj sa snaží najlepšie ako vie, ale len kvôli ich spoločnej dcére, lebo byť mamou je pre ňu na prvom mieste. Najdôležitejšie pre ňu je to, aby bola Briar v poriadku a v bezpečí a aby sa cítila byť milovaná ľuďmi, ktorých má najradšej. Nuž… nemajú to veru ľahké.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk