Za všetkým hľadaj svokru

pridal kara 6.7.2018 o 18:33


Tá vraj stojí aj za rozchodom Cheryl a Liama.

Títo dvaja síce ale oficiálne svoji neboli, takže môžeme skôr hovoriť iba o potenciálnej svokre. Teórií o tom, prečo sa blíži rozchod týchto dvoch, bolo už neúrekom, a pokračujú aj po tom, ako sa ich rozchod konečne oznámil. Podľa informácií MailOnline za to môže do veľkej miery aj Cherylina mama. „Jej mama je súčasťou problému. Vždy jej vyhovie a nikdy ju nepokarhá. Namiesto toho sa Joan vždy postará o to, aby všetci naokolo robili to, čo Cheryl chce. Cheryl ju využíva ako poslíčka a jej mama je vždy s ňou. Ak ste so Cheryl, tak žijete v jej svete, nemáte rovnaké práva ako ona. Jej svet sa točí iba okolo nej, jej mamy a ľudí, ktorých si pustí do svojho sveta. Hoci si Liam pôvodne s jej mamou rozumel, ku koncu mal pocit, že stále stála v ceste, že to bolo dve proti jednému.“

Ktovie, čo je na tomto všetkom pravdy, pretože Cheryl na tieto správy zareagovala na svojom Twitteri nasledovne: „Neznášam reagovať na takéto veci, hlavne v takomto náročnom období, ale nemôžem tu len tak sedieť a počúvať takéto hrozné a falošné správy ohľadom mojej matky. Netuším, prečo ju miešajú do článkov o mne. Môžem vás uistiť, že s tým nemá nič spoločné. Som dospelá žena, ktorá je schopná sama si organizovať svoj život. Moja mama je nežná a milá žena, ktorá si nezaslúži, aby bola zaťahovaná do vecí, ktoré s ňou nemajú nič spoločné.“ Čo myslíte, kde je pravda?

Cheryl s mamou

Cheryl s Liamom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk