Tajný rozvod?

pridal kara 7.7.2018 o 17:59


Ten vraj majú za sebou Smithovci.

Pod nedávnou pikoškou o Beckhamovcoch sa rozpútala diskusia o tom, či je vôbec v Hollywoode nejaký pár, ktorému to funguje. Niekoľko z vás spomenulo aj Willa Smitha a Jadu, takže táto pikoška vás asi celkom zaskočí. Will pred pár dňami zašiel do podcastu Rap Radar, kde rozprával o tom, že s Jadou sa už posunuli od konceptu manželstva. „Už viac nehovoríme to, že sme manželia. Označujeme sa ako životní partneri – dostali sme sa na také miesto, kde sme si uvedomili, že doslova celý život strávime s tým druhým. Nič to nemôže zmeniť. Nie je nič, čo by mohla spraviť – nikdy. Nič nemôže zlomiť náš vzťah. Budem ju podporovať až do smrti a je skvelé sa na takúto úroveň dostať.“ Jada sa nedávno vyjadrila podobne, keď v jednom rádiu povedala: „Will a ja sme rodina. To sa nikdy nezmení.“

Na jednej strane to môže znieť ako krásne vyznania, no na tej druhej aj tak, že spolu už možno nie sú ako pár, ale keďže majú deti, fungujú naďalej ako rodina. Takto to vysvetľuje aj Blind Gossip. Podľa nich sa tajne rozviedli a približne za rok sa dočkáme oficiálneho vyhlásenia. Vraj navštevovali manželskú poradňu a snažili sa vzťah napraviť – najmä teda to, že Will rád zahýba. Po terapii ale svoje správanie nezmenil a Jada už toho mala plné zuby, chcela to ukončiť, ale nechcela čeliť kritike, keďže ich ľudia berú ako akýsi vzor černošského manželstva. V tomto bode by článok Blind Gossipu mohol byť teoreticky stále o hocikom, ale v nasledujúcich vetách sa definitívne potvrdilo, že ide o týchto dvoch. BG píše, že títo dvaja už o sebe nehovoria, že sú manželia, ale označujú sa ako životní partneri, aby nejako zakryli to, že už legálne nie sú manželia. Majú spolu deti, takže budú vo svojich životoch už navždy, no Will už vraj randí s inými ženami a budeme ho vídať v spoločnosti iných žien aj na verejnosti, pretože už je slobodný. Čo myslíte, veríte Blind Gossipu? Pravdu sa teda zrejme dozvieme až za rok, keď príde vyhlásenie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk