Jedna Mariša, štyri outfity

pridal kara 8.7.2018 o 20:22


Na koncerte v Las Vegas.

Znie to neuveriteľne a naozaj som neverila, že to ešte niekedy napíšem, ale počúvajte, ľudia, na tú Marišu sa tuším normálne že dobre pozerá. Buď to tak naozaj je, alebo som ešte stále zmätená po správach o zásnubách Justina Biebera. Mariah Carey nedávno opäť začala s rezidenčnými koncertami vo Vegas, tentokrát majú názov The Return Of The Butterfly. A tak sa poriadne hecla, aby názov reprezentoval realitu, a návrat je to teda fakt veľkolepý.

Hlavne keď si spomenieme na to, ako vyzerala pred rokom. Nikto jej síce nekáže, aby vyzerala ako modelka, ale vyzerať tak, ako ona vtedy, a obliekať sa do pičoreziek, by malo byť možno aj protizákonné. Bandáž žalúdka ale všetko vyriešila, a tuším jej prospelo aj to, že vyhodila manažérku. Tú (vzhľadom na jej zjav) upodozrievam z toho, že tie desné oblečky mala na svedomí, keďže zrazu má Mariah vkus, koncertuje vo večerných šatách, nie v pičorezkách, a vyzerá super.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk