Veľké vlasy, veľké šaty

pridal kara 9.7.2018 o 19:07


A v nich malé dievčatko.

Takto jednoducho sa dajú vystihnúť fotky dcéry Cindy Crawford z Paris Haute Couture Fashion Week. Pred pár dňami tam predvádzala najnovšiu kolekciu Valentina na jeseň/zimu a mňa by fakt zaujímalo, kto by sa reálne v takýchto handrách niekam vybral. A tým nemyslím nutne iba normálne na ulicu, ale aj na červený koberec. Takúto šialenú obrovskú kobercovú vec by si na seba podľa mňa reálne obliekla maximálne tak Rihanna. Nie je mi teda úplne jasný účel takýchto kreácií.

Kaia Gerber je celkom drobné žieňa (aj napriek svojej výške) a v týchto otrasných šatách vyzerala úplne stratená. Aby túto absurdnosť dotiahli do dokonalosti, z vlasov jej vyrobili takú helmu, že keby sa aj vybúrala na motorke, zaručene by sa jej nič nestalo. Napriek tomuto všetkému ale bola Kaia krásna. Viem, že väčšine pikoškárov sa nijak extra nepáči, ale podľa mňa je dokonca krajšia ako jej mama.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk