Zásnuby potvrdené

pridal kara 10.7.2018 o 21:11


A bude svadba.

Niečo mi hovorí, že sa tej svadby naozaj dočkáme. V nedeľu sa začali svetom šíriť infošky o tom, že Justin požiadal Hailey o ruku, a v tomto momente to už potvrdili ich rodiny a aj oni sami. Justin, samozrejme, začal tým, ako si to chcel nechať dlhšie pre seba – v takom prípade možno stojí za zamyslenie nežiadať o ruku ďalšiu celebritu v reštike pred cudzími ľuďmi. Na Bahamy sa inak vybrali vraj vyslovene preto, že Justin si to tak naplánoval, že ju tam požiada, ale Hailey o ničom nevedela. Očividne sa nad tým aspoň trocha zamýšľal, keďže jej dal presne taký prsteň, po akom túžila. Hailey pred šiestimi (!) rokmi tweetla, že keď jej prsteň nebude taký veľký ako ten, čo dostala Blake Lively, nevydá sa – a tak Hailey vyfasovala v podstate identický prsteň. Za to má Justin bodík, hoci mám pochybnosti o tom, či mu túto infošku na ňu nevyhrabal nejaký asistent. Ľudia už, samozrejme, špekulujú aj o tom, že Hailey určite nabúchal, alebo že v kostole, do ktorého momentálne chodí, odmietajú sex pred svadbou, a tak sa rýchlo chce oženiť. Mimochodom, taká zaujímavá pikoška – Justin a Ariana Grande majú rovnakého manažéra. Je teda celkom možné, že keď videl, koľko publicity rýchlymi zásnubami získala Ariana, poradil ich aj svojmu druhému klientovi.

Justin zásnuby potvrdil na Insta týmito fotkami a slovami: „Chcel som chvíľu počkať, kým sa k tomu vyjadrím, ale rýchlo sa to šíri, takže počúvajte. Je to jednoduché, Hailey, som taký zamilovaný do všetkého na tebe! Taký oddaný tomu, aby som s tebou strávil život a spoznal každý kúsok teba a miloval ťa trpezlivo a láskavo. Sľubujem, že budem viesť našu rodinu so cťou a integritou, že nechám Ježiša, aby nás viedol pomocou Ducha Svätého ku všetkému, čo urobíme, a ku všetkým našim rozhodnutiam. Moje srdce je KOMPLETNE a ÚPLNE TVOJE a VŽDY budeš pre mňa na prvom mieste! Si láskou môjho života, Hailey Baldwin, a nechcem by som ho stráviť s nikým iným. Robíš ma lepším človekom a výborne sa dopĺňame!!! Neviem sa dočkať na najlepšiu časť našich životov! Je to sranda, s tebou to teraz všetko má zmysel! Najviac sa teším na to, že môj malý brat a sestra uvidia ďalšie zdravé a stabilné manželstvo a budú hľadať to isté!!! Boh si to načasoval doslova dokonale, zasnúbili sme sa siedmy deň siedmeho mesiaca, číslo sedem je číslo spirituálnej dokonalosti, je to pravda, VYGOOGLITE SI TO! Nie je to šialené? Mimochodom, to som neplánoval, ale je skvelý pocit vedieť, že naša budúcnosť je zabezpečená! Budeme ešte lepší v sedemdesiatke, zlatko, poďme na to!“ (Iba mne sa zdá tá časť s láskou jeho života ako menšie kopnutie do Seleny? Iba mne jeho štýl písania automaticky pripomenul Karčiho a jeho tweety?)

prsteň Blake Lively

Hailey a jej prsteň







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk