Zaľúbené pohľady

pridal kara 10.7.2018 o 20:30


Počas plnenia kráľovských povinností.

Áno, ja viem, pikoška o kráľovskej rodine tu bola včera, ale nevedela som odolať. Baví ma čítať vaše komentáre a doťahovanie sa o tom, či je lepšia Meghan alebo Kate. Osobne na to nemám žiaden extra názor, každá z nich je úplne iná, neviem a ani nechcem ich porovnávať. Obe sú pekné, obe sú sympošky, ja s nimi žiť nemusím, takže mi je to jedno. Ale diskusie o nich ma bavia, uznávam. ?? Dnes mali v Londýne ďalší veľký deň, keďže sa konali oslavy stého výročia Kráľovského letectva. Budete sa asi tešiť, pretože Meghan konečne sedeli šaty tak, ako si asi mnohí predstavujú. Je síce štíhla, ale nemá veľmi vytvarovaný pás, takže to je podľa mňa dôvod, prečo preferuje voľnejšie oblečenie. V tomto prípade si ale výstrihom a áčkovou sukňou vytvorila peknú siluetu. Tmavomodré šaty boli od Diora, Katka opäť stavila na jej obľúbeného McQueena.

Harry a Meghan mali ale dnes celkom náročný deň, keďže po týchto oslavách utekali do lietadla a leteli do Dublinu, kde mali stretnutie s premiérom. Toto stretnutie bolo prvé zo série návštev členských štátov EÚ. Počkať, to akože prídu aj sem? Haha. No to určite. Ale ak sa náhodou počas cestovania stratia a zablúdia sem, budem za trápku a normálne vám to pôjdem nafotiť. Na toto stretko si Meg obliekla tmavozelenú sukňu a tričko značky Givenchy, ktorú má asi rada, keďže jej navrhovali aj svadobné šaty. V šatách od Diora sa mi páčila viac.

Všetci sa smejú, iba Harry asi nechápe na čom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk