Zaľúbený Depp

pridal kara 11.7.2018 o 21:15


Tentokrát ten mladší Depp.

Ale tak to už bolo hádam aj iba po prečítaní nadpisu jasné. Kto už by sa len na toho staršieho Deppa momentálne ulakomil… Na titulnej fotke je jeho 16 ročný syn Jack. Ako som vám aj pri jeho nedávnych zdravotných problémoch písala, je celkom problém nájsť nejaké jeho fotky, a tak keď som zbadala tieto, hneď som vedela, že vám ich sem šupnem. Z niektorých uhlov sa podľa mňa Jack brutálne podobá na Johnnyho za mlada.

Fotky boli nafotené na juhu Francúzska, kde si momentálne užíva svadobnú cestu jeho mama Vanessa Paradis. Neplnoletého synátora a jeho priateľku zobrali so sebou, a tak sa zo svadobnej cesty rýchlo stala taká rodinná dovolenka.

Medzitým v Johnnyho svete: Johnny má na krku ďalšiu žalobu – tentokrát za to, že minulý rok pri natáčaní filmu udrel manažéra, ktorý mal na starosti lokalitu natáčania, dovolil si mu totiž povedať, že budú musieť končiť, lebo povolenie na točenie im za chvíľu vyprší. Johnny mu šupol dve päsťovky do rebier a vrieskal na neho (a tiahol z neho chlast), že mu dá 100 litrov, keď ho udrie späť. Týpek sa teraz k tým sto tisícom možno pomocou žaloby aj dostane, keďže chce peniaze…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk