Naivná Katie Holmes

pridal kara 14.7.2018 o 20:38


Jamiemu vraj toleruje zálety.

Ani nie pred mesiacom sa písalo o tom, že sa Katie Holmes a Jamie Foxx rozišli. Jej hovorca vtedy označil článok, ktorý prišiel ako prvý s týmito infoškami, za absolútne nepravdivý. Teraz už je len otázne, či mal vlastne na mysli iba rozchod, alebo vlastne aj celý vzťah, o ktorom sa v článku písalo. Podľa najnovších infošiek to vyzerá tak, že Katie a Jamie majú trocha neštandardný vzťah. Katie je ním vraj stále očarená aj napriek tomu, že sa Jamie verejne túli k svojim bývalkám a iným cudzím ženám na verejnosti. Skrátka to s ním nevie ukončiť. Berie to tak, že im je spolu dobre, keď sú spolu, a že takto jej to vyhovuje. Nikto v jej okolí vraj nerozumie tomu, prečo investuje svoj čas a energiu do vzťahu s človekom, ktorý má problém so záväzkami a ktorý ju verejne ponižuje svojim správaním a flirtovaním s inými ženami.

Toto sú všetko infošky blízkeho zdroja od UsWeekly. Ktovie, čo je na tom pravdy, no tu do hry opäť prichádza Blind Gossip. Podľa nich Jamie iba neflirtuje, ale pravidelne podvádza. Akurát si počas toho dáva poriadny pozor, stretnutia mu dohaduje asistentka, do hotela príde sám a slečinky, ktoré mu neskôr prídu robiť spoločnosť, musia pred vstupom do izby odovzdať svoj telefón, aby nevznikli žiadne dôkazy. Ktovie ako to s Katie vlastne majú, možno sa nikdy oficiálne neodprezentovali ako pár, pretože majú otvorený vzťah alebo sú len nejakí kamoši s výhodami…

Jamie s bývalkou na Deň nezávislosti

Jamie nedávno v Miami s neznámymi slečnami

Jamie a Katie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk