Rosie a Statham Jr.

pridal kara 16.7.2018 o 19:10


Rosie Huntington-Whiteley vyvenčila synátora.

Malý Jack Oscar Statham oslávil približne pred troma týždňami svoje prvé narodeniny, a toto sú tuším prvé jeho fotky, na ktorých mu vidno do tváre. Doteraz som ho vždy videla iba s cenzúrou. Tieto fotky už vycenzurovali tiež, ale bola som rýchla a stihla som ich stiahnuť ešte predtým, ako im doplo. A tak konečne môžeme viesť siahodlhé diskusie o tom, na koho sa malý podobá. Rosie totiž nepatrí k celebritám, ktoré každý svoj prv vešajú na Instagram, takže Jackove fotky sa zatiaľ neobjavili ani tam. Insta má očividne iba na biznis, súkromie si necháva pre seba.

Ako tak na malého pozerám, zdá sa mi, že je celá mamka. Jasona tam teda nevidím, ale to sa ešte určite miliónkrát zmení. Takto vo dvojici sa spolu cez víkend vybrali na ihrisko v Malibu, kde sa Jack chvíľu hojdal, Ignác vo veľkom fotil, a potom išli domov. Inak Rosie sa mi od pôrodu tuším nejako viac páči, neviem, čím to je.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk