Barmanka Mila Kunis

pridal kara 16.7.2018 o 6:43


Mila zmenila profesiu.

Ale nie na stálo, iba tak na chvíľku. Hoci keď mám byť úprimná, aj keby ju zmenila na stálo, asi by mi veľmi nechýbala, keďže filmy, v ktorých sa objavuje, nie sú úplne môj šialok kávy. Na ten jej najnovší sa ale chystám. Vyzerá to síce tiež ako dobrá blbina, ale ako taká zábavná blbina. A komédie o tajných agentoch mám rada. Volá sa to The Spy Who Dumped Me a zahrala si tam po boku Kate McKinnon, ktorú možno poznáte zo Saturday Night Live.

V piatok zabila dve muchy jednou ranou – urobila reklamu Jim Beamu, s ktorým spolupracuje už od roku 2013, a zároveň sa aj pripomenula v médiách pred blížiacou sa premiérou. V New Yorku obsluhovala v bare počas baseballového zápasu, nalievala Jim Beam a miešala drinky. A celkom jej to ako barmanke pristalo. Spoločnosť jej robil aj pravnuk Jim Beama – Fred Noe, ktorý na ňu spieva ódy vždy, keď sa ho niekto opýta na ich spoluprácu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk