Sheldon predáva dom

pridal kara 18.7.2018 o 21:59


Teda vlastne Jim Parsons. Áno, Jim Parsons, to som chcela povedať.

Pri Jimovi mám rovnaký problém ako pri Hermione. Teda vlastne – pri Emme Watson. Vidíte? Jednoducho si neviem pomôcť. Jim pre mňa proste vždy bude Sheldon, a to aj napriek tomu, že posledné tri série pozerám Big Bang Theory už iba z čistej zvedavosti, lebo inak je to už totálne o ničom a s prvými sériami sa to nedá ani porovnať. Jim sa teraz rozhodol predať svoj dom v Los Feliz za 8, 9 milióna dolárov.

Akože dom je to celkom sympatický, ale cena mi pripadá celkom prestrelená. Asi aj vzhľadom na to, že má na celebritný barák veľmi skromný počet spální – iba tri. Tri sú aj kúpeľne a navyše je ešte jeden samostatný záchod. A keď si vezmeme do úvahy, že sa pozemok nachádza na súkromnej ulici, na ktorej býva napríklad aj poriadne prepnutá scientologička Kirstey Alley, tak som fakt zvedavá, kto ho za tú cenu kúpi, aj keď ten exteriér fakt nemá chybu. Chodba a obývačka sa mi páčia tiež, zvyšok už nie. A vám?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk