Zachovajte kľud

pridal WonderWoman 19.7.2018 o 20:26


Miley a Liam sa nerozišli.

Chápem, dnešok bol pre mnohých emočne náročný. Nie je jednoduché predýchať v jeden deň oznámenie rozvodu športovca, ktorý má rád zelenú, a zároveň správu o tom, že láske Miley a Liama je koniec. Ale nemusíte sa báť, títo dvaja žiadnu rozchodovú diskusiu neviedli.

Za všetko môžu články v austrálskom a slovenskom bulvárnom plátku, ktoré prišli so „zaručenými“ informáciami o tom, že Miley zrušila zásnuby a s Liamom si dali zbohom. Dôvodom mali byť ich rozdielne názory na založenie rodiny, keďže Liam sa už chcel usadiť a mať deti, no ona sa na to ešte necíti pripravená a snaží sa to odkladať. Navyše si Miley dovolila pred pár dňami zmazať všetky fotky zo svojho Instagramu, takže dráma bola na svete. Netreba však veriť každej kačici. Liam dnes pridal na svoj Instagram video, na ktorom sa s Miley vezú v aute, veselo sa hýbu v rytme hudby a zrazu Liam zvreskne a vyplaší Miley, ako by asi vyplašil každého spolujazdca počas jazdy autom. Spoľahlivý Blind Gossip už tiež vyvrátil informácie o ich rozchode a ak sa na neho Miley za ten dnešný prank nenaštvala a nedala mu kopačky, tak sú naozaj stále spolu a šťastní. A uvidíte, že raz sa aj tých detí dočkáme.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk