Sandra Bullock predáva dom

pridal kara 20.7.2018 o 21:58


Až prekvapivo skromný.

Hoci podľa titulnej fotky to tak možno nevyzerá, pretože exteriér domu je pekný. Vnútri je už ale vidieť, že tento dom má to najlepšie za sebou a hodila by sa mu rekonštrukcia. Nie je to síce vôbec žiadna katastrofa, ale na celebritné pomery viac než skromné. Taký typický americký dom, všade béžová a béžový koberec po celej miestnosti… Akurát kuchyňa sa mi pozdáva. No skrátka sa mi nejako nechcelo veriť, že by tu Sandra aj naozaj bývala. A tak som trocha googlila, až som zistila, že tam nebývala. Tento dom prenajímala za 15 tisíc mesačne, teraz sa ale rozhodla ho predať.

Nachádza sa v časti West Hollywood a vnútornú rozlohu má necelých 300 metrov štvorcových. Bol postavený v roku 1942 a leží o ulicu vyššie nad známym Chateau Marmont, čo je celkom slušná poloha, vďaka ktorej je odtiaľ vraj celkom dobrý výhľad na celé LA. Nachádzajú sa tam 4 spálne, 3 kúpeľne, posilka, bazén a údajne aj súkromné spa, čo si neviem úplne predstaviť, čo vlastne znamená. Ale keby to pre vás znelo lákavo, musíte si nachystať 2, 9 milióna dolárov, ktoré Sandra pýta.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk