Nemám rada zmeny

pridal kara 24.7.2018 o 21:30


A obávam sa toho, ako spracujem tretiu sériu The Crown.

Nadpis mi vyznieva mierne paradoxne, keď si vezmem, že v túžbe po zmene a po beznádejnom hľadaní schopnej kaderníčky som sa asi pred troma hodinami pokúsila ostrihať sa. Neodporúčam vám to. Aj neschopná kaderníčka to urobí lepšie ako vy sami. Toľko môj kamarátsky tip na úvod a môžeme prejsť k môjmu zhrozeniu z tretej série The Crown, ktorá sa práve natáča. Veľmi sa snažím, aby som dala šancu novým hercom, ale nejako mi to nejde. Keby tam aspoň hral ten Paul Betanny, tak to by som sa možno aj tešila, ale takto mám len strach.

Tento týždeň začali zverejnovať oficiálne fotky a moje zhrnutie je nasledovné – Betka bude v pohode, Margaret strašidelne zlé, Tonyho ešte viem rozdýchať. Zatiaľ síce súdim iba podľa ich výzoru a nie podľa ich hereckých kvalít, ale troška si potrpím na to, aby sa človek aj podobal na toho, koho hrá, čo sa v tomto prípade fakt povedať nedá. Helenu mám ako každý správny #potterhead rada, no po úžasnej Vanesse Kirby, ktorá sa na ňu ešte aj podobala, ju podľa mňa nebudem vidieť ako Margaret ani keby som si vypichla obidve oči.

kráľovná Alžbeta II.

princezná Margaret

Tony Armstrong-Jones

prvé fotky z natáčania:

Proste nie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk