Demi Lovato je hospitalizovaná

pridal WonderWoman 24.7.2018 o 21:24


Pre podozrenie z predávkovania heroínom.

Tu už končí všetka sranda. Viete, že z celebrít si vždy radi robíme srandu, ale nie, pokiaľ sú v ohrození života. A to je momentálne prípad Demi Lovato, ktorá je v tejto chvíli v nemocnici v Los Angeles, kam bola dnes urgentne prevezená pre podozrenie z predávkovania heroínom.

Pred mesiacom vydala Demi pieseň Sober, v ktorej sa priznala, že po šiestich rokoch abstinencie od alkoholu a drog už nie je triezva. Tých 6 rokov síce Blind Gossip spochybnil, keďže údajne svoju abstinenciu porušila už 2 roky dozadu, ale evidentne jej problémy vygradovali až teraz. Včerajšiu noc strávila spolu so svojimi priateľmi na narodeninovej párty a títo priatelia ju buď neustrážili, alebo si šľahli spolu s ňou. Dnes pred druhou hodinou poobede bola do jej domu v Hollywood Hills privolaná sanitka a záchranári ju našli v bezvedomí. Okamžite jej boli podané lieky pri predávkovaní drogami. Momentálne nie sú známe informácie o jej aktuálnom zdravotnom stave

Demi už sa raz v minulosti predávkovala liekmi a kokaínom a podľa vlastných slov skoro zomrela, takže treba veriť, že aj tentokrát z toho vyviazne živá. Nižšie nájdete celý dokument o jej živote, v ktorom vám priblíži práve svoje temné časy od zistenia, že má bipolárnu poruchu, až po spomínané predávkovanie a liečenie a všetky veci s tým spojené.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk