Demi Lovato sa zotavuje

pridal kara 26.7.2018 o 19:37


Po predávkovaní sa jej už vraj darí lepšie.

Pred dvoma dňami svet obleteli informácie o tom, že Demi hospitalizovali kvôli tomu, že sa predávkovala heroínom. Jej hovorca pár hodín po prevalení týchto infošiek médiám potvrdil, že je v nemocnici, že je pri vedomí a stabilizovaná a že rodina ďakuje všetkým za ich modlitby. Tiež dodal aj to, že nie všetky informácie blúdiace internetom sú na 100% správne a že prosia médiá, aby nešpekulovali, keďže teraz je dôležité jej zdravie. Objavili sa aj blízke zdroje, ktoré tvrdili, že Demi sa nepredávkovala heroínom, no nechceli povedať, o akú drogu išlo. To vraj odmieta priznať aj samotná Demi a nespolupracuje. Podľa The Blast ale policajti našli v jej dome nejaké predmety spojené s užívaním drog, no neboli typické pre heroín. Šíria sa tiež informácie o tom, že posledných pár dní si Demi fičala už aj na metamfetamíne. Ten ale za jej predávkovaním nestojí určite, pretože jej k prežitiu pomohol Narcan – liek, ktorý okamžite zvráti účinky opiátov (medzi ktoré patrí už aj vyššie spomínaný heroín, metamfetamín ani kokaín tam nepatria). Narcan jej nepodala záchranka, ale jej priatelia – tí ho totiž mali pri sebe vraj kvôli tomu, že videli, kam to posledných pár týždňov mieri, a chceli byť pripravení na najhoršie. Niečo mi ale hovorí, že toto nie je ten pravý dôvod, keďže títo kamaráti sa vyparili pred príchodom sanitky a polície, čo podľa mňa nasvedčuje skôr tomu, že sami užívajú drogy a mali to pri sebe pre každý prípad a nie výhradne kvôli nej.

To, že Demi nebola triezva tak dlho, ako tvrdila, teraz potvrdil aj zdroj pre magazín People. Vraj ani jej najbližší kamaráti netušili, aké zlé to s ňou teraz je, a to že sa vrátila k tvrdým drogám pred nimi tajila. Vraj vždy, keď mala na mále a skoro sa vrátila na staré chodníčky, išlo skôr o alkohol, nie o drogy. Zdroj ešte dodal, že Demi chvíľu naozaj bola úplne čistá, ale rozhodne to nebolo 6 rokov. Už minimálne dva roky sa šepká o tom, že je opäť v tom, a to možno aj nakoniec stojí za jej rozchodom s Wilmerom, ktovie. Ten ju už dnes bol pozrieť v nemocnici. Po ich rozchode sa to ešte zhoršilo a začala viac žúrovať. To sa vystupňovalo až tak, že pred pár mesiacmi s ňou rozviazal spoluprácu jej dlhoročný agent, ktorý ju z problémov dostal prvýkrát,  Phil McIntyre. Ten pred pár týždňami dal dokopy celý jej tím a išli za ňou zakročiť a prehovoriť ju, aby išla na odvykačku, čo odmietla. Pred pár týždňami prepustila aj Mikea Bayera, ktorý sa živí ako kouč pre závislých a pomohol jej dostať sa z toho aj prvý raz. Ako sama Demi povedala v dokumente, všetkých koučov vedela vždy oklamať a užívať aj keď s ňou boli celý deň, ale Mike jej pomohol dať sa dokopy. Až mu vraj rupli nervy a konfrontoval ju s tým, že vie, že klame, čo Demi neuniesla a prepustila ho. Vtedy na svojom Instagrame zdieľal video, v ktorom hovoril o tom, že pravý umelec je každý, kto sa naučí načúvať sebe samému, a nie ten, kto všade mešká, je drzý a vyhovára sa na svoju umeleckú stránku. Demi vtedy zareagovala na twitteri ironickou poznámkou: „Veľa šťastia s tvojím blogom.“ Po jeho prepustení to vraj už šlo dole z kopca úplne a nedokázala byť nikdy čistá viac ako pár dní. Podľa E!News pôjde rovno z nemocnice na liečenie, no zdroj pre People magazín tvrdí, že jej priatelia majú strach, že ešte nedopadla na úplne dno a pomoc odmietne. Pevne verím, že sa mýlia, a Demi sa podarí tento boj vyhrať.



Zaradené pod: Celebrity, Demi Lovato, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk