Oslava 29. narodenín

pridal kara 26.7.2018 o 19:10


Internety tvrdia, že Jennifer Lopez má už 49, ale ja tomu neverím.

Musí ísť o preklep, inak to nevidím. Alebo ešte je tu tá možnosť, že Jennifer vie čarovať a zastavila čas pred dvadsiatimi rokmi. Pred dvoma dňami totiž oslávila 49. narodeniny, no ja som ostala v miernom šoku, keď som videla jej fotku, ktorú pridal na Instagram Alex Rodriguez. Jen väčšinou vidíme s centimetrovou omietkou, s pootvorenými ústami a sexy pohľadom smerom na objektív, no na tejto fotke nemá žiaden make-up, doširoka sa usmieva a vyzerá na 20. Mám síce podozrenie, že jej čelo už nejaký ten botox videlo, ale to nemení nič na tom, že by mi mohla byť mamou a nenalíčená vyzerá lepšie ako ja. V tom musia byť dobré gény. Alebo čary.

Jennifer oslavuje s Alexom a ich deťmi na Bahamách, kde okrem šokujúco mladistvého ksichtu ukázala aj nenormálny pekáč na bruchu. Na ďalších fotkách sa veselo láduje tortou a určite vie, že si to môže dovoliť, lebo to vycvičí – tá totiž podľa mňa cvičí celkom určite každý jeden deň. Škoda, že nestavia častejšie na prirodzenosť, lebo jej to tak omnoho viac pristane. Všetko najlepšie, Jen!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk