A je koniec

pridal WonderWoman 27.7.2018 o 17:40


Josh Duhamel a Eiza González sa rozišli.

Tak toto malo celkom rýchly spád. Josh Duhamel a Eiza González spolu začali randiť vo februári tohto roka. Prvé mesiace sa skrývali a keď ich aj náš Ignác spolu načapal, tvárili sa, že sa len náhodne stretli. Len nedávno prestali skrývať svoju vzájomnú náklonnosť a odhodlali sa vymeniť si verejne aj nejaké tie bozky. Ale zdá sa, že sme mali pravdu keď sme si mysleli, že Eiza je tá citovo zainteresovanejšia z ich dvojice. Samotný Josh v pondelok na ceste z posilky potvrdil paparazzom, že s Eizou sa rozišli.

Dôvodom má byť vraj zlé načasovanie a to, že obaja sú niekde inde pokiaľ ide o plány do budúcnosti. Eiza sa podľa blízkeho zdroja veľmi snažila zachrániť ich vzťah, ale Josh už o to nemal záujem. Rovnako netúžil po vážnom vzťahu a životnom partnerovi ako Eiza. Svoju nezávislosť si priveľmi váži a Eizu trápilo, že spolu netrávia dosť času. Okrem toho vraj Josh tak úplne nespracoval rozchod s matkou svojho dieťaťa – Fergie. Vraj mu stále chýba a podľa ich priateľov mal Eizu len na rozptýlenie v jeho ťažkých porozchodových časoch. Dokonca je možné, že sa k sebe s Fergie vrátia. Nuž… to by bolo na jednej strane pekné a romantické, ale aj tak mi je trochu ľúto Eizy, ktorá sa chúďa nešťastne zaľúbila. Život je už raz taký, aj v prípade celebrít.

 

Čerstvo slobodý Josh

Fakt pustil k vode takúto kosť?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk