Rose McGowan má nový objav

pridal WonderWoman 28.7.2018 o 21:38


Ktorý o sebe hovorí v množnom čísle.

Minulý víkend bola Rose na Ozy festivale v New Yorku a spoločnosť jej robil neznámy mladík, s ktorým si na verejnosti vymieňala nežnosti. Ukázalo sa však, že ten neznámy mladík je známa androgýnna modelka menom Rain Dove.

Rain má 28 rokov, je modelka a veľká aktivistka a na moje veľké prekvapenie sa narodila ako žena. Vážne som si myslela, že je to muž preoperovaný na ženu, ale mýlila som sa. Je to len veľmi škaredá žena, ktorá vyzerá ako celkom pekný chlap. S tým rozdielom, že má veľké prsia. Rain odmieta akékoľvek rozlišovanie ženy a muža a chce, aby o nej hovorili ako o „nich“. V minulosti robila chvíľu v hasičskom zbore pod mužským menom a do sveta modelingu sa tiež dostala zaujímavým spôsobom. Po prehratej stávke šla na kasting ku Calvinovi Kleinovi, nepostúpila a keď prišla na druhý deň na mužský kasting, vzali ju. Podľa Rain sme všetci obojpohlavné bytosti a pohlavia boli len umelo vytvorené. Nuž, s Rose tvoria rozhodne zaujímavý párik…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk