Dokonalá rodinka

pridal kara 30.7.2018 o 9:10


Eva a Ryan s deťmi.

Toto veľmi často nevidíme – Ryan Gosling a Eva Mendes niekde spolu, ešte dokonca aj s oboma deťmi. Fotograf mal poriadne šťastie, keď ich takto vymákol – svoje súkromie si totiž poriadne strážia a takýchto fotiek je ako šafranu. Ignác ale nebol ten, kto tieto fotky nafotil, inak by, pochopiteľne, boli bez cenzúry. Médiá v USA podľa nejakých zákonov nesmú zverejňovať tváre detí celebrít. A keď tak uvažujem nad tými, ktoré bežne vidíme bez cenzúry, nedá mi nezamyslieť sa nad tým, či akože bulváru poslali ich celebritní rodičia písomný súhlas alebo čo.

Ryan a Eva ale k takýmto celebritám nepatria, takže som musela chvíľu hľadať, kým som pre vás našla aj nejaké fotky ich detí bez cenzúry. Mám takého blbého tušáka, že keď ich dcérky vyrastú, budú na tom podobne ako dcéry Demi Moore a Brucea Willisa. Teda hádam nie až tak zle, ale skôr v tom zmysle, že mix dvoch pekných tvárí môže mať veľmi zvláštne výsledky. Eva sa mne osobne síce nepáči, ale objektívne viem posúdiť, že je to pekná žena, no s Ryanom majú také odlišné črty, že ich kombinácia môže byť naozaj nebezpečná. Ak chcete vidieť viac Ryanovho pekného ksichtu, už v októbri sa dočkáte v kinách jeho nového filmu First Man, v ktorom hrá aj úžasná Claire Foy. Pripájam vám teda aj trailer, ak sa chcete dobre zabaviť, nevynechajte ani komentáre.

bez cenzúry







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk