Demi Lovato je stále v nemocnici

pridal kara 1.8.2018 o 19:20


Po predávkovaní má zdravotné problémy.

Ubehol už týždeň, odkedy Demi hospitalizovali kvôli predávkovaniu, no stále nie je ani len naplánovaný termín jej prepustenia. Podľa informácií TMZ má totiž Demi isté zdravotné komplikácie, medzi ktorými je okrem iného aj extrémna nevoľnosť a vysoké horúčky. Toto patrí aj medzi abstinenčné príznaky, takže jej závislosť asi bola poriadne vážna. Môže to byť spôsobené aj Narcanom, ktorý jej podali, keď bola v bezvedomí, keďže jeho účinky sú vraj také silné, že človek prejde z predávkovania hneď do absťáku. E!News sa obrátili na lekára, aby povedal, čo môže byť dôvodom, a ten tiež tvrdí, že z medializovaných informácií má pocit, že sa ju snažia detoxikovať, než ju prepustia.

Či ale po prepustení budú jej kroky smerovať na odvykačku stále nie je úplne jasné. Podľa informácií Blind Gossipu sa totiž so všetkými háda o tom, že to nepotrebuje. „Nemyslí si, že to potrebuje. Myslí si, že to bola iba jedna hlúpa chyba, a keby sa to nestalo (tá vec, ktorá ju skoro zabila), všetko by bolo v pohode a ľudia by jej s tým dali pokoj.“ BG tiež dodáva, že nemáme byť prekvapení, keď sa dočítame o 5150 (čo je kód zaistenia človeka proti jeho vôli z psychiatrických dôvodov, že je nebezpečný pre seba alebo okolie), za ktorým možno bude nasledovať žiadosť o zbavenie svojprávnosti a niekto bude splnomocnený jednať za ňu – čo je vlastne rovnaký postup, ako kedysi zvolila rodina Britney Spears a dodnes za ňu jedná jej otec a Britney nemá svoje práva naspäť. Zaujímalo by ma len to, že kto bude jednať v tomto prípade, keďže jej otec, ktorý bol celý život závislý, už zomrel, jej mama má rovnaké problémy a jej staršia sestra vraj tiež. Tak hádam sa nájde aspoň jeden triezvy príbuzný bez závislostí a iných psychických problémov, ktorý Demi zachráni tým, že zakročí.

Mimochodom, Wilmer trávi v nemocnici s Demi každý deň niekoľko hodín. Keďže sa jej priatelia vyjadrili, že bez neho nevie byť triezva, pevne verím, že tam chodí preto, aby jej dohovoril. Na druhej strane mám obavy, či je to pre ňu zdravé, keďže triezva musí byť sama pre seba a nemôže za to niesť zodpovednosť niekto iný.



Zaradené pod: Celebrity, Demi Lovato, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk