Sziget 2018

pridal admin 1.8.2018 o 13:05


Týždeň plný hudby v krásnej Budapešti.

Celkom často tu riešime, že k nám nikto v rámci turné nechodí koncertovať. Našťastie Budapešť nemáme ďaleko, a tak si celoročný deficit poriadnych koncertov môžeme vynahradiť počas jedného týždňa na Szigete. Tento rok sa bude konať už 26. ročník tohto festivalu, takže ani núdza o známe mená rozhodne nebude.

Medzi jedny z najznámejších mien určite patrí aj Kendrick Lamar. Toho asi žiadnemu hudobnému fanúšikovi predstavovať netreba, hoci tu na Pikoškách sme mu zatiaľ veľa priestoru nevenovali. Minulý rok na jar vydal album Damn, s ktorým sa mu podarilo celkom prevalcovať rebríčky a povyhrávať kopec ocenení. Ak ale náhodou Kendrick nie je váš šialok kávy (pozdravujeme Daru), možno vám padne do rany napríklad taká Lana Del Rey. Kráľovná melancholického popu, ako je často nazývaná, vystúpi 10. augusta. Medzi jej prvé skladby patria Video Games či Blue Jeans, ktoré sa stali nielen rádiovými, ale aj internetovými senzáciami. Aktuálne má Lana na konte päť úspešných a oceňovaných štúdiových albumov, novinka Lust for Life vyšla minulý rok.

Zoznam mien Szigetu 2018 pokračuje už spomínaným Liamom Gallagherom, príde aj elektroswingový mág Parov Stelar, pop-rockeri The Kooks, indie majstri Bastille, electro alt-popoví géniovia Everything Everything, dánska speváčka, skladateľka a elektropopová producentka MO, anglický hudobník Fink, rómski punkeri Gogol Bordello, Cigarettes After Sex z USA, ale aj mnohí ďalší. Naozaj sa teda je na čo tešiť. Tak čo, pikoškári, chystáte sa? Ak áno, tak ak stretnete nejakú celebritu, nezabudnite sa s ňou odfotiť a poslať nám info. Ignácovi sme dovolenku nedali, takže report zo Szigetu je na vás.



Zaradené pod: Celebrity, Hudba, Lana Del Rey




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk