UPDATE: Koniec veľkej lásky

pridal kara 3.8.2018 o 21:15


Hayden Panettiere a Vladimir Kličko skončili.

Vyzerá to tak, že som naozaj veštica Teodora. Začiatkom roka som predpovedala rozchod tohto páru. A hoci si vo februári vyrazili na rodinnú dovolenku a v komentároch ste vtedy špekulovali o tom, či Hayden nie je opäť tehotná, nič také sa nepotvrdilo a namiesto toho prišiel rozchod. Hayden a Vladimir sa spoznali v roku 2009 a v máji 2011 oznámili rozchod. V apríli 2013 potvrdili, že sú opäť spolu, v októbri oznámili zásnuby, a v decembri 2014 sa im narodila dcéra. Na svadbu ale nikdy neprišlo, možno aj preto, že po pôrode Hayden riešila iné problémy – mala popôrodnú depresiu a na liečení bola dvakrát, druhýkrát keď mala jej dcéra už rok a pol. Vladimir sa zatiaľ poctivo staral o dcérku a na všetkých paparazzi fotkách to vyzerá tak, že malá má k nemu výrazne bližšie ako k mame.

Toto všetko asi zanechalo nejakú stopu aj na ich vzťahu. Dnes internet obleteli fotky zo včerajšieho večera, na ktorých sa držala za ruku s nejakým fešákom pri odchode z reštiky. Bola bosá, samá modrina, strapatá a vyzerala celkom mimo – automaticky sa mi pri pohľade na tieto fotky vynorili spomienky na Britney v časoch, keď mlátila autá dáždnikmi. Jej mama potvrdila po zverejnení fotiek rozchod v Vladimirom pre RadarOnline, dodala, že sa v Haydeninom živote teraz deje veľa zmien, ale pozitívnych, a že s Vladom vychádzajú dobre. Niečo mi hovorí, že starostlivosť o malú Kayu bude mať on.

UPDATE: Ako som predpokladala, malá je s Vladimirom. Zdroj pre E!News povedal: „Hayden je momentálne single a s Vladimirom sú rodičia ich dcérky Kayi. Kaya je primárne so svojím otcom v Európe alebo na Floride. Trávia tiež čas spolu ako rodina s Hayden. Vychádzajú spolu dobre a priateľsky. Sú veľkou súčasťou svojich životov a naďalej budú. Hayden je späť v Los Angeles a snaží sa prísť na to, čo ju čaká.“ Matka roka, fakt. Táto diagnóza sa podľa mňa nevolá popôrodná depresia, ale krkavčia mater. Veľmi dúfam, že Vladimirovi sa podarí dať malej toľko lásky, že si ani nevšimne, ako ju matka odvrhla, a neponesie si to so sebou po zvyšok života. Hlavne, že bosej a opitej Hayden je s novým chlapom veselo, čo tam po dcére…

Vladimir – sexoš a ešte aj dobrý tatko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk