Kardashianky pre Kalvina Kleina

pridal kara 3.8.2018 o 20:41


Ups, nemám tam jedno K navyše?

Človek sa už v tom pri toľkých káčkach začne strácať, čo vám poviem. Možno sa po tejto spolupráci v Calvinovi Kleinovi inšpirujú a zmenia spelling názvu svojej značky, ktovie. Samotný Calvin by sa možno aj potešil, keby tak urobili a značka by už neniesla jeho meno – už pred dvoma rokmi totiž vyjadril verejný nesúhlas s obsadením Kendall do kampane. Nechcem vedieť, čo by povedal teraz, keď už sú tam tie ochechule všetky. Blbé je, že firmu predal už v roku 2002, takže už nemá právo zasahovať do rozhodnutí.

Kardashianky majú ale okrem tejto najnovšej kampane pre značku Calvin Klein ešte aj iné novinky. Už o dva dni odpremiéruje 15. séria ich stupídnej reality šou. Svoj biznis síce stavajú na tom, aké sú super sestry, z upútaviek to tak ale úplne nevyzerá. Kourtney nechce celý deň trčať na fotení vianočnej pohľadnice, Kim na ňu nahuláka, že aj tak je z nich najmenej lahodiaca oku (rozumej najmenej prerobená, čiže pekná, čiže pre Kimine pokrivené ideály krásy škaredá). Keď potom plačúca Kourtney volá Khloé, Kim na ňu nahuláka zase. Sesterská láska.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk