Turistka Britney Spears

pridal kara 4.8.2018 o 21:08


So synátormi v Londýne.

Britney sa momentálne nachádza v Anglicku, kde dnes zahájila začiatok svojej európskej vetvy celosvetového turné Piece of Me. Práve teraz, keď píšem túto pikošku, vystupuje v Brightone v Preston Parku ako hlavná atrakcia počas Brighton & Hove Pride. Registrujem, že u nás ten Pride celkovo nie je veľmi obľúbený, ale Brighton je iný svet a som dosť sklamaná z toho, že tam nie som, keďže môj pôvodný plán na leto zahŕňal aj vyhaluzenie sa na tomto koncerte.

Na európsku časť turné jej prišli robiť spoločnosť aj jej synovia, s ktorými si v piatok stihla ešte trocha poobzerať krásy Londýna a pofotiť sa pred Buckinghamským palácom. Mimochodom, otázka zvýšenia výživného, ktoré žiada Kevin, ešte stále nie je doriešená. Jej tatko sa snaží všemožne zabrániť tomu, aby mala Britney finančný audit, a tak Kevinovi údajne ponúkol zvýšenie na 30 tisíc, ktoré vraj opäť odmietol, lebo sa mu stále máli. Som zvedavá, ako toto dopadne.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk