Kto je otcom Dianinho dieťaťa?

pridal WonderWoman 5.8.2018 o 21:57


Toto nám ani len nenapadlo…

Tak toto je (ako by povedala teta Gizka) riadne šokantné. Keď koncom mája zdroj pre magazín People potvrdil, že Diane Kruger čaká s Normanom Reedusom dieťa, ani by mi len nenapadlo pochybovať, že je to naozaj tak. Konkrétne tá časť s otcovstvom. Sú spolu síce len vyše roka, ale už sme tu mali aj tehotenstvá po kratšom čase.

Blind Gossip však prišiel s informáciou, ktorú stojí za to zverejniť, lebo toto už v Hollywoode také časté nie je. Diane vraj túžila po bábätku (už má po štyridsiatke, tak sa ani nečudujem), ale Norman z nejakého dôvodu nechcel byť otcom. To však Diane neodradilo a tak sa zariadila sama, respektíve za pomoci darcu spermií. On aj lekári odviedli dobrú prácu a Diane otehotnela, pričom s Normanom zostali spolu a dokonca ju plne podporuje, aj keď dieťa nie je jeho. Čo je tiež zaujímavé, tak Diane vraj darcu pozná, no ten nemá žiadne rodičovské práva a nebude sa nijakým spôsobom spolupodielať na výchove. Netuším, či je toto všetko pravda, ale Blind Gossip sa doteraz v ničom nemýlil a tak verím, že je len otázkou času, kedy sa k tomu Diane vyjadrí.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk